0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIJAILOVIĆ: Oko kandidature sam se dogovorio sa Terzićem – Zvezda ne duguje nijednu platu igračima

Objavljeno: 06.12.18 u 16:21

Aktuelni predsednik crveno-belih govorio je o situaciji u klubu, ali i ponovnoj kandidaturi.

Izbori za predsednika Crvene zvezde održaće se 8. i 9. januara, a jedini kandidat za tu funkciju je Svetozar Mijailović.

Prvi čovek kluba iz Ljutice Bogdana ostaće kako sada stvari stoje na toj poziciji, a o novoj kandidaturu konsultovao se i sa svojim najužim saradnicima.

– Postignut je dogovor između mene i gospodina Terzića. Isticao je rok za prijavu, pričao sam da je bolje da se pronađe neko mlađi, povezan sa privredom. Kad sam se vratio sa Kopaonika, kaže mi Zvezdan: ‘Imam kandidata – sebe’. Rekoh mu – odlično, a on mi je uzvratio da ne ispunjava uslov jer nije dve godine član Zvezde. Odlučio sam, na kraju, da se kandidujem, kazao je Mijailović sa ‘Žurnal‘.

Potom se prvi čovek kluba osvrnuo i na finanskijsku situaciju.

– Bio je oko 54 miliona evra. Nije bila ni struja plaćena, ali ne bih da se vraćamo. To nas je opredelilo da ulazimo u poslove domaćinski, ne trošimo ni dinar više nego što smo zaradili. Ključno je da sve finansijske obaveze prema zaposlenima izvršavamo, ne duguje im se nijedna plata. Poslujemo pozitivno. Terzić je imao hrabrost da uđe u poslove koji su delovali nerešivo, pokazao je i znanje i smelost, rekao je on.

Ova sezona jedna je od najuspešnijih u istoriji kluba, a veliki uspeh je i plasman u grupnu fazu Lige šampiona. Poslednji duel ovog dela takmičenja crveno-beli će u utorak odigrati protiv Pari Sen Žermena na svom stadionu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter