0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Zvezda pobedila i ‘ostala bez’ Borjana, Partizan bolji od Zemuna, jeziva povreda Nevena Subotića

Objavljeno: 05.12.18 u 23:30

Vanredno kolo domaćeg fudbalskog šampionata obeležilo je današnji dan.

Crveno i crno-beli upisali su nove bodove.

Fudbaleri Crvene zvezde imali su čast da budu prvi gosti subotičkog Spartaka na renoviranom stadionu u Subotici. Ekipa Vladana Milojevića nastavila je sa dobrim partijama, te se sa još jednog gostovanja vratila u Beograd sa tri boda.

Ipak imao je Zvezdin strateg i razloga za glavobolju, koju mu je stvarala povreda prvog golmana Milana Borjana,  a koji je zamenjen na ovoj utakmici, a ubrzo nakon utakmice stigle su i informacije o njegovom stanju.

Na stadionu u Humskoj danas je gostovala ekipa Zemuna, a puleni Zorana Mirkovića stigli su do novih bodova. Ono što je obeležilo ovaj duel je sjajan gol Rikarda Gomeša iz voleja. Da crno-beli imaju vernu publiku, to je poznato, ali među njima se nalazi i jedna baka.

Srpski internacionalac Neven Subotić doživeo je danas tešku povredu, a sa terena je sproveden pravo u bolnicu. Povodom ovog događaja oglasio se i njegov bivši klub, Borusija iz Dortmunda.

Pored povrede Subotića, danas se pojavio i snimak povrede srpskog košarkaša Marka Gudurića, a jedan NBA igrač oduševio je ljubitelje košarke u regionu i to rečenicom koju je izjavio na srpskom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter