0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

PELE NE RAZUME NEJMARA: Ne dopada mi se ono što radi van fudbala

Objavljeno: 05.12.18 u 19:31

Nakon što su brojni bivši igrači Liverpula kritkovali Nejmara, zbog ponašanja na toj, ali i drugim utakmicama, u njegovu zaštitu nije stao ni slavni zemljak.

Ono što mnogi zameraju napadaču Pari Sen Žermena je previše simuliranja.

Po mnogima jedan od najboljih fudbalera ikada, Brazilac Pele, kazao je da mu se ne dopada sve što radi njegov sunarodnik na terenu.

– Teško je braniti Nejmara zbog svih stvari koje radi mimo fudbala. Pričao sam sa njim i podsetio sam ga na njegove sposobnosti. Nejmar je bio nesrećan jer Brazil nije osvojio Svetsko prvenstvo, a on je bio u prvom planu zbog toga. Bio sam dva puta u Evropi sa njim. Razgovarali smo i objasnio sam mu: ‘Bog fudbala dao ti je dar. To što ti radiš komplikuje taj dar, kazao je Pele.

Legendarni Brazilac mišljenja je da je Nejmar bolji igrač od svog saigrača Mbapea.

– Ljudi porede mene i Mbapea i postoje neke sličnosti, zar ne? Ipak, on ima samo 19 godina. Osvojio je Svetsko prvenstvo i mislim da je Nejmar kompletniji igrač od njega. Međutim, u Evropi svi više govore od Mbapeu…, poručio je Pele.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter