0
Evropske lige

PROSTAKLUK NA DELU: Mamić u svom stilu izvređao novinara koji mu nije ostao ‘dužan’, psovke na sve strane i prekid konferencije (VIDEO)

Objavljeno: 03.12.18 u 17:24

Najavio je Zdravko Mamić preko društvenih mreža današnju konferenciju za medije u Međugorju na kojoj je bio veoma dobar odziv novinara.

Upravo je pomenuto mesto u Bosni i Hercegovini lokacija ‘skrivanja’ prvog čoveka Dinama od hrvatskih vlasti.

Mamić je osuđen na šest i po godina zatvora zbog izvlačenja iz Dinama 116 miliona kuna zajedno sa svojim bratom Zoranom i još dvojicom pomagača. Po presudi, Zdravko Mamić je odbegao u Međugorje gde je danas organizovao konferenciju za medije na kojoj je tema upravo bila ‘hajka’ hrvatskog pravosuđa na njega.

Međutim, kako to često zna da piva, kod jednog škakljivog pitanja Mamić se verbalno sukobio sa jednim od novinarima i poručio mu:

– Ja sam isto tako čuo da ti pu*** drugim muškarcima, pa vas molim da vi to prokomentarišete, na šta je usledio odgovor od novinara:

– Ajde vi meni pop***te, pa ću vam prokomentarisati.

Tada je konferencija za medije bila završena iako su postojali novinari koji su želeli da pitaju nešto Mamića. Nešto ranije, Zdravko Mamić je napao i novinarku hrvatskog portala ‘Index’:

– Ti si jedan pokvareni monstrum, pokvareno đubre. Kako te nije sram, ja ti pročitam presudu, kako te nije sram. Ja ti zabranjujem da više govoriš. Ti si jedno smeće, smeće jedno malo, kazao je on.

Source: Novinar Mamiću: ‘Aj vi meni popušite pa ću vam prokomentirati by indexpromocija

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter