3
Domaći fudbal

U PRAVOM TRENUTKU: Posle tri nedelje, vratio se Zvezdin defanzivac!

Objavljeno: 03.12.18 u 17:15

Smanjuje se broj igrača na bolovanju, a ostali igrači trebalo bi da budu na raspolaganju treneru Milojeviću za subotnji megdan sa Napretkom.

Pobeđen je Voždovac, a igrači Crvene zvezde koji su uspešno doneli tri boda imali su samo trening oporavka u laganom ritmu i masažu. Posle 6. novembra i povrede zgloba na meču sa Liverpulom danas se na teren vratio Filip Stojković.

Reprezentativac Crne Gore izdržao je rad u trajanju od 90 minuta i pokazao da je povreda ligamenata zgloba zalečena. Ipak, defanzivcu će trebati nekoliko dana da uhvati pravi ritam posle ‘bolovanja’ i u sredu verovatno neće konkurisati za megdan protiv Spartaka iz Subotice.

Najvažnije je za trenera Milojevića da se polako kompletira igrački pogon za sam finiš i meč sa Pari Sen Žermenom, koji je na programu 11. decembra na stadionu ‘Rajko Mitić’.

U potpunosti se još nisu oporavili Vujadin Savić i Branko Jovičić i trio bitan za sastav šampiona mogao bi na teren u subotu, kada crveno-beli dočekuju Napredak iz Kruševca.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

3 Komentara

  1. Sjajna vest! Dobro je što se konačno oporavio brzi Stojković. Trebaće nam on, za utakmicu u Beogradu, protiv PSŽ! Jer znam da se Nejmar neće naigrati pored njega. U stvari Nejmar će igrati onoliko koliko mu prostora da Stojković!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter