3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILINKOVIĆ, VERMEZOVIĆ I DRULOVIĆ SLOŽNI: Sezona je izgubljena, ne smenjujte Mirkovića – dovedite mu pojačanja

Objavljeno: 03.12.18 u 09:36

Nekadašnji treneri kluba iz Humske složni su u oceni da je ovaj tim izgubio šampionsku trku, te da bi trebalo da se okrene ka stvaranju ekipe za narednu sezonu.

Vladimir Vermezović, Ljubinko Drulović i Zoran Milinković smatraju da bi Zoran Mirković trebalo da ostane na klupi, ali da je potrbeno dovesti pojačanja.

Nastavila je ekipa Partizana da igra promenljivo, a dokaz tome je i remi koji su crno-beli u Lučanima izvukli u nadokadi meča. Nekadašnji treneri ovog kluba u izjavama koje su dali za list ‘Informer‘ smatraju da je zaostakatak za ‘večitim’ rivalom nedostižan.

– Treba biti realan i reći da ove sezone, bez obzira na deobu bodova, nećemo moći da budemo ozbiljni takmaci za prvo mesto. Treneru Mirkoviću treba pružiti šansu i trebalo bi od januara da krene u svoj izbor tima. Partizanovac sam, ali sam i realan. Moramo već sad da počnemo da pravimo ekipu za sledeći period, za naredne tri, četiri sezone. Crno-belima treba ekipa koja će moći da parira Crvenoj zvezdi, poručio je Vermezović.

Iskusni strateg smatra a bi u drugom delu sezone trebalo da priliku dobiju mlađi igrači.

– Žao mi je što više mladih igrača ne dobija šansu. S obzirom na to da smo u debelom zaostatku, mislim da im treba dati šansu.

Ljubinko Drulović dodao je da uprava kluba ne bi trebalo da se ‘zanosi’ da će biti napravljen uspeh kao sa Markom Nikolićem.

– Sezona je praktično izgubljena. Partizanove igre ove sezone ne pokazuju da može da bude konkurent za prvo mesto. Svima je valjda jasno da će Partizan teško ponoviti uspeh koji je napravio s Markom Nikolićem. Ipak, treba pružiti podršku treneru Zoranu Mirkoviću. Kod nas je najlakše promeniti trenera, a treneri u 90 odsto smena nisu glavni krivci za krizu. U ovom slučaju treba napraviti jak tim. Moraju da dođu igrači koji prave razliku i stabilnost. Partizanu treba bolji tim da bi mogao da juri Zvezdu , rekao je Drulović.

FOTO: STARSPORT

Nekadašnji trener ovog kluba, Zoran Milinković stao je uz sadašnjeg trenera.

– Mom prijatelju Bati želim da napravi uspeh. Treba napraviti korekcije u zimskom prelaznom roku i na proleće krenuti u seriju pobeda. Uprava mora da stane iza trenera i da mu pomogne. Zna se s čime se prelazni rok radi. Baš sam video kako je Bati bilo teško posle Lučana. Ali mora da izdrži. Svi partizanovci su uz njega, poručio je za ‘Informer‘ Milinković.

0
0

3 Komentara

  1. pakako se usudjuju da izlaze u javnost sa ovakvom konstatacijom bez odobrenja ludog zeksa,paludi zeks ima daih proglasi za drzavnog neprijatelja ili trojanskog konja u sluzbi zvezde.zna li neko sta je sa ludim zeksom, partizan igrao nereseno u lucanima, vetar duvao nedozvoljenom brzinom, a zvezda odigrala sklanjalicu sa partizanovom filijalom sa krova a on se jos ne oglasava.daj da skupimo koji dinar da omogucimo ludomzeksu dase leci dok jos nije kasnoilija mozda gresim…

    0
    0
    Odgovori
  2. Navijam za Zvezdu i volio bih da ostane sto duze na klupi Partizana!!! uz jedno pitanje ovoj trojici „strucnjaka“:zar je moguce,bez obzira na kvalitet igraca,da nisi u stanju da podignes nivo igre makar za 2% u periodu od dva mjeseca?…ili tvrdite da Radnicki ima kvalitetnije igrace?

    0
    0
    Odgovori
    • Тај Раднички, на папиру, има слабији тим од Партизана неких 20-ак%, али зато има тренера који уме да их ,,напали“, па ови играју сваку утакмицу са 150% својих могућности. Партизанове екипа је психички УНИШТЕНА после Бешикташа. Разлог: Звезда игра ЛШ, а они ни ЛЕ.
      Виђење једног сасвим обичног Звездаша…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter