0
Evropske lige

KLOP LAGAO NAKO DERBIJA: Nemac imao poruku za trenera Evertona, a onda je usledio odgovor koji ga je ‘razoružao’

Objavljeno: 03.12.18 u 12:18

Ponašanje Jirgena Klopa obeležilo je Mersisajd derbi igran na ‘Enfildu’.

Do 96. minuta utakmice rezultat je bio 0:0, a onda je Divok Origi golom doneo tri boda ‘Redsima’.

Pikford je pomogao igraču Liverpula da dođe do pogotka, a nakon toga nemački stručnjak nije mogao da obuzda emocije. On je utrčao na teren i potrčao da radost podeli sa golmanom Alisonom. Bivši engleski reprezentativac Deni Mils žestoko je kritikovao Klopa zbog ponašanja.

– Šokantno je ono što je uradio. Nemam problem s tim da neko slavi u prostoru u kom treba to da radi, sa svojim stručnim štabom. Ali da utrčiš na teren…. Pa da je navijač bio bi uhapšen zbog toga. Mislim da je pokazao manjak poštovanja prema Evertonu i on to zna, kazao je Mils.

Nakon utakmice Klop je kazao da je uputio izvinjenje menadžeru Evertona zbog svog ponašanja.

– Odmah nakon utakmice sam uputio izvinjenje. Rekao sam mu koliko cenim njegov rad jer je neverovatno ono što radi sa ekipom. Oni su sjajni, rekao je Klop.

Trener Evertona ipak je imao da kaže nešto drugačije.

– Ne, nije mi se izvinio. Svi me pitaju za to što je on uradio, a ja to nisam video. Ne znam šta je uradio, pa ne mogu sad da kažem da je bilo omalovažavajuće. Kada pogledam snimak znaću, nakon meča kazao je Silva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter