3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZBORI ZA PREDSEDNIKA ZVEZDE: Samo za jednog kandidata će moći da se glasa

Objavljeno: 03.12.18 u 13:57

Upravni odbor kluba iz Ljutice Bogdana raspisao je izbore za novog predsednika.

Kao što je to praksa bila i do sada, prvog čoveka kluba ponovo će na izborima izabrati navijači.

Kako je HotSport pre nekoliko sedmica najavio aktuelni predsednik kluba Svetozar Mijailović zvanično je i jedini kandidat koji je podneo kadidaturu za tu poziciju. U ponoć je istekao rok za podnošenje kandidatura, a nakon ovakvom razvoja situacije Mijailoviću će biti dovoljan jedan glas kako bi ostao na poziciji gde se i sada nalazi.

Izbori za prvom čoveka Crvene zvezde zakazani su za 8. i 9. januar naredne godine, a pravo glasa imaće svi članovi sa plaćenom članarinom, a koji poseduju ‘senior’ karticu. Nakon uspehak koje je postigla u prethodne dve godine aktuelna uprava nije čudno što se prvi čovek kluba odlučio na ovaj korak.

0
0

3 Komentara

  1. Potpuno je nebitno ko će biti izabran za novog predsednika Zvede, da li Mijajlović, Karapandžić ili neko treči! Novoizabrani direktor neće odraditi celi mandat, jer dolazi ono što je neminovno – a to jeprivatizacija. A kada dođe privatizacija i u Zvezdu uđu finansijki forenzičari, iz oblasti revizije finansijskog poreskog poslovanja, kojima je već godinama zabranjeno da uđu u Zvezdu, neki današnji rukovodioci neće smeti ni da privire na Marakanu ili ce čuvati kokoške na nekom poljoprivrednom dobru u sklopu KPD Sremska Mitrovica!

    0
    0
    Odgovori
    • Ma sta pricss ti pa nije Zvezda pozivala revizore kojakavih kumova i prijatelja kao tvoj mali klub i to revizore koji nisu imali certifikat i dozvolu za rad za razliku od Zvezde koja je u zadnjih 5 godina tri puta imala registrovane revizore u svojoj kuci…a vi da bilo koje revizore posaljete u Zvezdu naci ce urednu dokumentaciju sa dugom od 10 mil ev dok tvoj klub ima dug od 30+ mil evra i plus kojekakvi kriminal u papirima…de nam pojasni kad ste zadnji put imali reviziju i koji su to revizori bili i kakvo stanje su nasli i Partizanu..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter