0
Evropske lige

RANO ZA PENZIJU: Trofejni trener posle Ruande pred novim poslom u Bugarskoj

Objavljeno: 02.12.18 u 10:15

Posle uspeha u Africi izgleda sledi misija u komšiluku, gde je srpski stručnjak imao uspehe u Liteksu i Levskom.

Napustio je nedavno Ljupko Petrović klupu ekipe APR iz Ruande posle osvojene titule, a da neće još u penziju potvrđuje poziv za novu misiju u Bugarsku. Slavni klub CSKA iz Sofije želi da iskusni stručnjak bude odgovoran za stručno-tehnička pitanja i već mu je uputio poziv gazda Giša Genčev sa kojim je tri puta saradjivao u ulozi trenera Liteksa iz Loveca.

Trofejni trener koji je tokom karijere predvodio nove klubove, a sa Crvenom zvezdom 1991. godine postao sampion Evrope, kako saznaje HotSport blizu je odluke da radi u komsiliku. Bugarski gigant se polako vraca na staze stare slave i oce sezone se bore za titulu sa neprikosnovenim Ludogorecom i gradskim rivalom Levskim, koga je od dolaska na klupu preporodio zvezdaš Slaviša Stojanović. Crveno-bele predvodi kao trener Nikon Jevtic, koji je mlad i saveti iskusnog „trenerskog vuka“ ako dođe do saradnje biće dragoceni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter