1
Evropske lige

NEVEROVATNA SCENA U ROTERDAMU: Fudbalski presedan, fudbaler PSV-a imao zicer ali je gol odbranio skupljač lopti! (VIDEO)

Objavljeno: 02.12.18 u 16:29

Sudija Gocobujuk je bio prinuđen da prekine igru mada su u izglednoj šansi bili gosti.

Još uvek je rano za priču o osvajanju titule trenutno prvoplasiranog PSV-a, ali ako timu iz Ajndhovena na kraju sezone bude falio bod za šampionski pehar – moći će da okrivi skupljača lopti Fejnorda.

Fejnord je sa 2:1 savladao PSV, a utakmicu će obeležiti nešto što se verovatno nikada do sada nije desilo u svetu fudbala, ili barem na ovom nivou fudbala.

Preko Jorgensena i Larsona je domaćin u razmaku od pet minuta došao do dva gola i poveo 2:0, da bi u 72. minutu Bergvijn smanjio. Već u 75. minutu PSV je mogao do novog gola koji bi verovatno doneo i bod, ali onda je u stopostotnoj prilici tima iz Ajndhovena skupljač lopti ubacio drugu loptu na teren i prekinuo igru:

Zapratite najbolju sportsku Instagram stranicu – HOTSPORT.

0
0

1 Komentara

  1. Које сте ви преваранти са насловима…и теекстовима…Тај скупљач лопти одбранио зицер као што сам ја из фотеље дао прва два гола

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter