7
Domaći fudbal

MIRKOVIĆ PREKINUO IZJAVU U POLA REČENICE: Ma, ne mogu više ni da pričam… (VIDEO)

Objavljeno: 01.12.18 u 17:48

Trener Partizana pričao je o suđenju i spašenom bodu u nadoknadi meča u Lučanima, a onda odmahnuo rukom i otišao sa terena.

Partizan je do boda stigao golom Đorđa Ivanovića u 92. minutu meča, a prethodno je u 83. Predrag Pavlović doneo ekipi Mladosti vođstvo.

Zoran Mirković je prokomentarisao situaciju kod tog gola, a onda u sred izjave poručio da ‘više ne može da priča’.

– Teška i zahtevna utakmica, tako smo i očekivali da će biti.U prvom poluvremenu smo sve držali pod kontrolom. U drugom smo primili gol iz polusumnjive situacije. Na kraju smo spašavali bod, dali taj gol u nadoknadi. Ma, ne mogu više ni da pričam – rekao je posle meča Mirković pred kamerom TV ArenaSport.

Mnogo više razloga za zadovoljstvo imao je trener Mladosti Neško Milovanović.

– Dosta smo disciplinovano smo igrali i u većoj meri uradili šta je trebalo. Žao mi je što smo primilingol u nadoknadi. Težak je bio teren. Zadovoljan sam, čestitam igračima i mislim da je publika imala šta da vidi – istakao je Milovanović.

(Izvor: youtube / Bube Grobar Гробар)

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

7 Komentara

  1. Kako to da se neko ne izlaje i kaže pa kod nas se samo menjaju treneri ko na traci a ovi rukovodeći organi,uprava i ostali sede li sede i dalje. Kolko je Vojvodina samo promenila trenera u ovoj sezoni pa onda dalje Rad,Zemun i ko sve još nije i opet sve isto. Treba komletno fudbalsko društvo da se zameni. Ovo sa trenerima ne daje rezultate. Malo malo pa vidimo ne zadovoljne trenere sto uslovima sto sudijskim lopovlucima i da li imaju neki organ kome to mogu da kažu!? Nemaju! Gura se sve pod tepih i gura se tako i dalje u nedogled. Treba ugasiti ligu na par godina i prodati sve klubove pa da vidimo kako će tad izgledati. Ovo ovako je silovanje samo i ništa više.

    0
    0
    Odgovori
  2. uspesno se raspadamo, sve jse ostvaruje, auprava s esmeje.. a ti ,,neko bitan,,pogledaj kako je bacio miletrica i postigao gol, ili je trebalo iz auta

    0
    0
    Odgovori
  3. Krenuo i ovaj sa tuznim facama,kuknjavama,pa mu sumnjiva situacija kod gola Mladosti. Hajde majke ti nam reci sta je sumnjivo kod gola? Valjda je trebao preko gola da sutira…Mada da budem iskren kada ga je Pavlovic dao ja sam pomislio da ce biti repriza od prosle godine.Isto strelac Pavlovic u drugom poluvremenu i onda pred kraj meca Partizan dao dva gola. Dadose prvi a da Tosicu niko u blok nije ni izasao,rekoh sada ce i drugi 100% ali se izgleda setili da ih UEFA posmatra zbod Dinamo Vranja. Sada ce opet specijal onog polu pismenog coveka koji ce naci neku manu kod gola domacina i neku sudijsku gresku na stetu Partizana,te nije svirao penal,te nije faul,te zasto crveni bla bla bla. Cirkus se nastavlja.Cekamo Zvezdin vesnik,ups Partizanov.

    0
    0
    Odgovori
  4. PA NE PRICAJ. NAPUSTI
    PARTIZAN SPASI NAS. POKAZI DASI VECI COVEK OD VAZURU I ILIJEVA. A MNOGO SI VECI I BOLJI COVEK!!!!!!ON I SU DNO DNA

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter