2
Domaći fudbal

IVANOVIĆ NAKON LUČANA: Teren je bio očajan, bolje smo igrali čitavu utakmicu

Objavljeno: 01.12.18 u 21:17

Fudbaleri Partizana i Mladosti odigrali su danas nerešeno u Lučanima.

Đorđe Ivanović pogotkom u sudijskoj nadoknadi spasio je svoju ekipu poraza.

Loš teren bio je glavna prepreka igračima beogradskog tima, prema rečima veziste.

– Na našu veliku žalost nismo uspeli da odnesemo sva tri boda sa gostovanja u Lučanima. Teren je bio očajan i jako težak za igru. Mi smo bili bolji celu utakmicu, napadali smo stalno, ali nismo uspeli da damo gol sve do samog kraja utakmice. Igrači su se borili,igrali dobro, ali mislim da zbog lošeg terena nismo uspeli da slavimo, jer se protivnička ekipa povukla nazad i bilo je teško dati gol, rekao je vezista.

Na lep način vezista je govorio o svom saigraču Zoranu Tošiću.

– Ne treba trošiti reči o Tošketu, svi znamo gde je bio, gde je igrao i šta sve ima iza sebe. Prošao je danas pored pet igrača Mladosti kao da ih nije bilo i šutnuo dobro na gol, golman je odbranio, a ja sam bio na pravom mestu i sproveo je u gol. Mi se već pripremamo za sledeću utakmicu protiv Zemuna gde očekujemo pobedu, poručio je Ivanović.

0
0

2 Komentara

  1. Odlicna igra na terenu teskom samo za jednu ekipu,igra pod kontrolom,more sansi,dobrih udaraca na gol,fenomenalnih driblinga i pasova,dobro organizovana odbrana i vezni red,kao i ubitacan napad i opet samo 1-1 i to u nadoknadi vremena…pitanje:ko je bio na drugoj strani terena Mladost ili Mancester???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter