0
Evrokupovi

FOTO: Screenshot

TRENER VALENSIJE: Oštećeni smo, potreban je VAR u Ligi šampiona

Objavljeno: 29.11.18 u 19:45

Samo je zaboravio da kada je arbitar Feliks Brih, ni VAR tehnologija nije garancija dobre sudijske odluke.

Pre dve večeri Mančester junajted je igrao protiv Jang Bojsa i do pobede stigao tek u nadoknadi vremena golom Maruana Felainija. Međutim, pre toga je očigledno igrao rukom, ali to nije sankcionisao nemački sudija Feliks Brih.

Najviše je time oštećena Valensija, koja bi, da je ostalo 0:0, u poslednjem kolu imala šansu da pobedom nad Mančesterom prođe u nokaut fazu.

– Rekli su mi odmah šta se dogodilo u Mančesteru, To je fudbal. Otuda i u Liga šampiona VAR mora da se što pre uvede. To je neophodno u tako velikom takmičenju u kojem učestvuju najveći klubovi na svetu – izjavio je trener ‘slepih miševa, Marselinjo Toral.

Međutim, i pored ispadanja kolo pre kraja grupne faze, on je  zadovoljam igrama svog tima.

– Tužni smo što nemamo više izglede da se plasiramo u nokaut fazu, ali mislim da možemo biti ponosni na sve što smo uradili u grupnoj fazi do sada. Moj tim je dao sve od sebe i pokazao se protiv ekipa koje su među favoritima za trofej. Naravno da možemo i bolje. Zaslužili smo da pobedimo u Mančesteru. U Švajcarskoj smo odigrali slabo drugo poluvreme, ali sve ostalo bilo je u redu. Takav je fudbal, postignete golove u nadoknadi vremena i osvojite šest bodova kao što je uradio Mančester junajted – zaključio je trener Valensije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter