0
Evropske lige

ŠUŠKA SE: Mihajlović blizu novog angažmana, i to u Seriji A

Objavljeno: 29.11.18 u 17:33

Nekadašnji selektor srpske fudbalske reprezentacije, mogao bi uskoro da dobije novi posao.

Nakon kratkotrajne epizode u lisabonskom Sportingu, Mihajlović je bio dovođen u vezu sa brojnim evropskim klubovima, ali je i dalje bez posla.

Nakon što je iz 13 odigranih utakmica, legendarni napadač Milana i italijanske reprezentacije, Filipo Inzagi, sa ekipom Bolonje osvojio 11 bodova, njegov ostanak u ovom klubu doveden je u opasnost. Bolonja je pretposlednja na tabeli, čelnici kluba nezadovoljni su radom trenera, a upravo bi alternativa ukoliko do smene dođe, mogao da bude Siniša Mihajlović. Inzagi je letos preuzeo ovaj klub, a prema pisanjim medija naredna utakmica protiv Sampdorije ključna je za ostanak.

Ukoliko do realizacije transfera dođe, to bi značilo da se Mihajlović vraća u Bolonju, pošto je u ovom klubu i započeo trenersku karijeru 2008. godine. Da čitava stvar bude zanimljiva doprinosi i činjenica da je Mihajlović i u Milan stigao neposredno posle odlaska Super Pipa, a između njih dvojice samo je radio Klarens Sedorf.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter