0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

SELEKTOR ŠVAJCARSKE OPET O ORLOVIMA: Veliku cenu smo platili zbog utakmice sa Srbijom

Objavljeno: 29.11.18 u 15:18

Švajcarski selektor i pored toga što je prošlo nekoliko meseci od Mondijala, ponovo se osvrnuo na meč sa Srbijom.

I pored toga što su Švajcarci rezultatom 2:1 savladali ‘orlove’ u Rusiji, Vladimir Petković je izjavio da bi bolje bilo da do tog meča nije došlo.

– Bila je ovo dobra godina, ako izuzmemo razne kontroverze tokom Mundijala i eliminaciju u osmini finala od Švedske. Pre svega, tu mislim na veliku cenu koju smo platili zbog grešaka u meču protiv Srbije. U toj utakmici smo morali da budemo smireniji jer nas je na kraju koštala mnogo mentalne energije zbog čijeg nedostatka smo eliminisani ranije nego što smo morali, jasan je Petković.

Dosta pažnje privukla je utakmica koju su igrali protiv izabranika Mladena Krstajića, a pre svega zbog naturalizovanih igrača koji nose dres te selekcije.

– Znao sam da Šveđani nisu autsajderi, znao sam da vrede. Bili smo u nepovoljnom položaju u toj utakmici i nismo mogli da nađemo snagu da nešto promenimo. Probudili smo se tek u poslednjih deset minuta, ali tada je bilo kasno, dodao je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter