4
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

GRANIT DŽAKA PONOVO PROVOCIRA: Ovog puta iz restorana, a u celu priču umešao je i suprugu! (FOTO)

Objavljeno: 29.11.18 u 17:53

Ako je Džerdan Šaćiri prestao, Granit Džaka nije odustao od provokacija i pokazivanja dvoglavnog albanskog orla na svakoj mogućoj lokaciji.

Na stadionu, treningu, plaži, ulici, restoranu… Nije važno. Granit Džaka svuda pokazuje isti znak rukama, iako je potpuno svestan da to nimalo nije politički korektno i zna da će u komentarima doživeti brdo uvreda.

Ovog puta ‘dvoglavog orla’, koji je simbol ‘Velike Albanije’, pokazao je u restoranu. Ovog puta u saradnji sa svojom suprugom Leonitom, koja je ovu sliku takođe podelila na svom Instagram profilu.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Granit Xhaka (@granitxhaka) on

0
0

4 Komentara

  1. Ali kakva provokacija, njima je to simbol Siptarstva, kao nama 3 prsta, covek ima pravo. Na SP-u je bila provokacija jer je igrao protiv nas, ali ovo vise nije. Ja kad pokazem 3 prsta ne provociram ni Siptare, ni Hrvate, nikoga. Molim vas ne pisite vise o njemu.

    0
    0
    Odgovori
    • Hoces da kazes da kada sednes u restoran da veceras sa devojkom (zenom), kada hocete da se slikate i ti i ona podignete 3 prsta?!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter