0
Evrokupovi

LIGA ŠAMPIONA: Savić odbranio udarac Tilemansa umesto Oblaka, zaradio crveni karton – ali je imao sreće (VIDEO)

Objavljeno: 28.11.18 u 21:00

Srećom po crnogorskog reprezentativca, sa kreča neprecizan je bio Radamel Falkao.

Odigrane su dve utakmice današnjeg programa Lige šampiona. Atletiko Madrid je sa 2:0 savladao Monako, a istim ishodom je i Lokomotiva pobedila Galatasaraj.

Sigurnom pobedom nad francuskim timom, Madriđani su overili prolaz u narednu fazu takmičenja i nastavili sa odličnim igrama.

Već od drugog minuta je Atletiko imao prednost, a strelac autogola bio je Badijašile. Nesrećna okolnost za fudbalera Monaka koji je natrčao na centaršut Kokea i matirao svog golmana. Posle 20 minuta igre, Benaljo je ponovo izvadio loptu iz svoje mreže.

Veliki deo posla odradio je Korea koji je prevario nekoliko defanzivaca Monaka, uposlio Grizmana kojem je ostao lakši deo posla. Utakmica je u 83. minutu mogla da krene u potpuno drugom smeru, ali je gostima falilo i sreće.

Stefan Savić je igrao rukom u svom kaznenom prostoru, zaradio crveni karton i pružio odličnu priliku Monaku da se vrati u finišu. Međutim, Falkao je loptu poslao pored desne stative.

Lokomotiva iz Moskve je večeras osvojila prve bodove u Ligi šampiona, i to sva tri protiv Galatasaraja, tako da je trenutno poslednja, ali ima samo bod manje od turskog tima te bi u poslednjem kolu mogla da izbori plasman u nokaut fazu Lige Evrope.

Donk je u 43. minutu postigao autogol, a odmah na startu drugog dela utakmice je Lokomotiva duplirala prednost preko Ignatjeva i zadržala 2:0 do kraja utakmice.

LIGA ŠAMPIONA, 5. kolo – sreda:

Grupa A:

Atletiko Madrid – Monako 2:0 (2:0)
(Badijašile 2 AG, Grizman 24)

21.00 Borusija Dortmund – Klub Briž

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa B:

21.00 Totenhem – Inter

21.00 PSV – Barselona

Grupa C:

21.00 Napoli – Crvena zvezda

21.00 PSŽ – Liverpul

Grupa D:

Lokomotiva Moksva – Galatasaraj 2:0 (1:0)
(Donk 43 AG, Ignatjev 54)

21.00 Porto – Šalke

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter