1
Domaći fudbal

FOTO:STARPSORT

SLOVENCI TUŽE STOJIĆA: Milioni odštete zbog ‘lošeg’ rada u Olimpiji

Objavljeno: 27.11.18 u 11:35

Srpski menadžer moraće nevinost povodom optužbi čelnika Olimpije da dokaže pred sudom u Ljubljani.

Ranko Stojić u dva navrata bio je funkcioner kluba iz prestonice Slovenije.

Fudbalski klub Olimpija iz Ljubljane pokrenula je sudski postupak protiv Ranka Stojića, uz zahtev za milionsku odštetu. Kako piše ‘Ekipa 24‘, oni traže da se isplati oko dva i po miliona evra zbog finansijske štete koju je ovaj menadžer, a tada sportski direktor naneo klubu za vreme dok je tamo radio.

Prvi čovek ‘zmajeva’, Milan Mandarić klub je preuzeo 2015. godine, a zajedno sa njim stigao je i Stojić, sa željom da se stvori što jača ekipa. Ipak 2016. godine dolazi do razilaženja ovog dvojca, po navodima mnogih zbog različitih stavova oko upravljanja klubom, a umesto Stojića dolazi Nenad Protega.

Ipak, Stojić se nakon samo nekoliko meseci ponovo vraća na svoju funkciju, ali je opet došlo do prekida saradanje, a sada će po svemu sudeći čitava ova situacija dobiti i sudski epilog, a razlog svega je loše poslovanje, odnosno prodaja i kupovina fudbalera.

0
0

1 Komentara

  1. Treba ga dozivotno zatvoriti …. Prevarant klasican , kakav je menadzer najbolje govori podatak da ne saradjuje ni sa jednim igracem kojeg je prodao . Prodaja , uzimanje novca i prekid saradnje . Ljiga ljudska napada zene i devojke fudbalera , veoma los covek . O porocima da ne govorimo . Covek bez obraza i morala , gazi preko svega zarad materijalne dobiti … Daleko mu lepa kuca i da je srece da predje u gradjevince posto gradi po Senjaku zgrade ….

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter