0
Domaći fudbal

SPORT NA TV: Partizan protiv Dinama topi prednost Zvezde, River-Boka drugi put!

Objavljeno: 25.11.18 u 08:45

Veoma bogat sportski program je pred nama, a u centru pažnje domaćih dešavanja je jedini preostali meč Superlige Srbije.

Partizan u Humskoj dočekuje Dinamo iz Vranja. Neumesno je pričati o favoritu, jer su gosti trenutno najslabiji tim u ‘elitnom’ takmičenju Srbije. Očekuje se da četa Zorana Mirkovića lagano odradi posao i prednost Crvene zvezde na tabeli smanji za dva boda, ali se i dodatno približi drugoplasiranom Radničkom iz Niša. Prenos je na Areni sport jedan od 17 časova.

Drugi veliki događaj koji privlači pažnju jeste revanš finala Kopa Libertadores između Rivera i Boke. Taj meč trebalo je da se odigra juče, ali zbog napada na autobus sa gostujućim fudbalerima on je pomeren danas od 21 čas. Prenos bi trebalo da bude na Areni sport jedan.

Takođe, danas je dan za veliki broj evropskih mečeva. Publici u Srbiji će sigurno danas biti interesantan duel između Napolija i Kjeva da se vidi u kakvoj su formi Napolitanci pred dolazak Crvene zvezde. Takođe, igra se i derbi u Rimu gde Lacio dočekuje Milan. Oba prenosa su na Areni sport, Napoli od 15 časova na ‘kecu’, a Lacio od 18 na ‘dvojci’.

Kada je reč o košarci izdvajamo NBA duel između LA Lejkersa i Orlando Medžika. Utakmica se igra od 21.30 sa prenosom na Sport klubu jedan.

Od ostalih sportova izdvajamo trku Formule jedan za Veliku nagradu UAE koja se vozi od 14 časova na Sport klubu jedan. Evo kompletnog TV programa:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter