0
Evropske lige

SERIJA A: Kjevo pokazao Zvezdi kako na ‘San Paolu’, kiks Napolija pred duel u Ligi šampiona

Objavljeno: 25.11.18 u 17:16

Pred utakmicu petog kola Lige šampiona, fudbaleri Napolija nisu uspeli da zabeleže trijumf protiv autsajdera.

Ekipa Kjeva tako je došla do prvog boda u Seriji A upravo u Napulju, jer su joj tri izbrisana zbog finansijskog fer-pleja.

Tokom većeg dela utakmice igrači Napolija imali su inicijativu i loptu u nogama, ali to nisu uepli da materijalizuju. Najbliži tome, da postignu gol bili su Kulibali i Mertens u poslednjem minutima utakmice, ali ipak nisu uspeli da zatresu mrežu golmana Borentina. Tako je novajlija na klupi Kjeva, Domenik Di Karlo stigao do prvog boda i to na ‘San Paolu’, gde će u utorak igrati i beogradski crveno-beli.

Ekipa Empolija na svom terenu savladala je Atalantu rezultatom 3:2, a do vođstva na ovom meču prvi dolaze gosti golom Remona Frojlera u 33. minutu igre. Igrači Emoplija nije uspela da iskoristi penal, u 39. minutu neprecizan je bio Kaputo, a kazna je usledila nakon toga, mrežu je zatresao Hateboer i tako udvostručio vođstvo gostiju.

Da umanji prednost Atalante, krajem prvog poluvremena uspeo je Anotonio La Gumina. Igrači Empolija u želeli i do potupuno preokreta, što im je i pošlo za rukom. Prvo je izjednačenje doneo u 77. autogolom Masijela, a tri boda u nadoknadi vremena Matijas Silvestre.

Bolonja i Fjroentina podelile su bodove, na utakmcii koja je odigrana bez golova, a reprezentativac Srbije Nikola Milenković bio je svih 90 minuta na terenu.

Serija A, 13. kolo:

Subota

Udineze – Roma 1:0 (0:0)
(De Paul 54)

Juventus – SPAL 2:0 (1:0)
(Ronaldo 29, Mandžukić 60)

Inter – Frozinone 3:0 (1:0)
(Keita 10, 82, Martinez 57)

Nedelja

Parma – Sasuolo 2:1 (2:1)
(Žervinjo 6, Alves 25 – Babakar 33 penal)

Napoli – Kjevo 0:0

Bolonja – Fjorentina 0:0

Empoli – Atalanta 3:2 (1:2)
(La Gumina 42, Masielo 77a.g., Silvestre 90+1 – Frojler 33, Hateboer 40)

18.00 Lacio – Milan
20.30 Đenova – Sampdorija

Ponedeljak
20.30 Kaljari – Torino

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter