0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NERMIN HASKIĆ ZA HS: U Srbiju sam došao zbog utakmica sa Zvezdom i Partizanom

Objavljeno: 25.11.18 u 14:49

Derbi 17. kola Superlige Srbije u kojem su se sastali Radnički i Crvena zvezda završen je rezultatom 2:2, pa je razlika na tabeli izmeđi dve prvolpasirane ekipe ostala devet bodova.

Crvena zvezda je lider sa 47 bodova, a Radnički je prvi pratilac sa 38.

Golove za domaći Radnički postigli su Haskić u 15. i Ranđelović u 26. minutu, dok su strelci za goste bili Krstičić u 6. i Ben u 65. minutu.

Nermin Haskić je i protiv šampiona Srbije nastavio sa odličnim partijama. Postigao je svoj osmi gol u nacionalnom prvenstvu i drugi je strelac lige, a u anketi koja sprovedena među navijačima Radničkog izabran je za igrača utakmice.

– Ja sam i pre početka rekao da očekujem upravo ovakvu utakmicu, koja je bila lepa i za publiku i za nas, sa puno golova i dobrih akcija. Smatram da je krajnji rezultat zaslužen i dobar za nas. Bitno je da nismo izgubili i da smo nastavili seriju koja traje još od one prve utakmice sa Zvezdom. Nastavljamo dalje, a iz ovog meča možemo dobiti puno pred utakmice koje nam slede. Čekaju nas još četiri meča do zimske pauze i trudićemo se da nastavimo sa kvalitetnim partijama i ostanemo na ovoj poziciji, rekao Haskić za HotSport.

FOTO: STARSPORT

Napadač iz Bosne Hercegovine je ove sezone uspeo da zatrese mrežu i Crvene zvezde i Partizana.

-To mi mnogo znači. Jedan od razloga zbog kojih sam došao u Srbiju su upravo te utakmice protiv Zvezde i Partizana i drago mi je što sam uspeo da im dam golove. Ja ne bih stavljao sebe u prvi plan, jer smo mi pre svega jedan odličan kolektiv i normalno je da na utakmicama iskoči jedan pojedinac. Ja se zahvaljujem našim navijačima što su me izabrali za igrača utakmice, ai ponavljam da sam ja radnik ove ekipe i ću uvek davati maksimum za nju. U sledećem kolu igramo protiv Dinama iz Vranja i ja sam ubeđen da će tada u prvi plan izbiti neko od mojih saigrača, završio je Haskić.

(VIDEO: YouTube/ South Media)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter