0
Fudbal

FOTO: RTS Screenshot

UDOVIČIĆ OTKRIO: Nije u planu samo Mondijal, Srbija ima mnogo veće ambicije!

Objavljeno: 24.11.18 u 20:33

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić otkrio je na gostovanju u drugom dnevniku RTS-a kakve su šanse da naša zemlja dobije organizaciju Mondijala 2030. godine.

Udovičić je juče imao sastanak sa ministrima iz Grčke, Bugarske i Rumunije sa temom kandidature za organizaciju Mondijala 2030. godine

– Seli smo juče, u načeli smo se dogovorili. Želimo da isprobamo sve mogućnosti oko kandidature, i postoji zainteresovanost i želja da uđemo u trku sa svetskim silama. Svesni smo da je to kompleksna priča, da je potrebno da se ispuni mnogo toga, ali spremni smo da uđemo u trku. Neophodno je da ispunite standarde propisane od strane FIFA, UEFA, potrebne su i neke infrastrukturne promene…

Ipak, tu nije kraj:

– Pokušaćemo da se kandidujemo za Evropsko prvenstvo 2028. godine, ili da kroz kandidaturu za Svetsko prvenstvo 2030. budemo sigurni da možemo da dobijemo Evropsko prvenstvo 2032. godine, otkrio je Udovičić.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter