0
Evropske lige

FOTO: Premijer liga

PREMIJER LIGA: Mitar se sa dva gola ‘predstavio’ Ranijeriju, nemoćan Junajted, Siti i Liverpul lako do trijumfa

Objavljeno: 24.11.18 u 18:29

Staro pravilo da pormena trenera ‘prodrma’ ekipu, ispostavilo se i danas kao tačno.

Klaudio Ranijeri zamenio je Slavišu Jokanovića na klupi Fulama, a ekipa sa ‘Kevin Kotidža’ upisala je danas trijumf na svom terenu.

Činjenica je da novajlija nije mnogo menjao sastav od onog kakav je bio za vreme mandata srpskog trenera, a Sari bio je jedini ‘novajlija’ u timu. Tri gola bila su potrebna Fulama kako bi osojio sav plen na svom trenu. Gosti su poveli u 18. minutu, strelac je bio Armstrong, onda glavom u 33. minutu Mitar donosi izjednačenje, da bi Širle krajem prvog dela doneo prednost ekipi Fulama. Drugi gol za Sautempton ponovo je delo Amrstronga u 53. minutu, a konačni rezultat u 63. minutu igre postavio je volej udarcem Aleksandar Mitrović.

Brajton i Lester podelili su bodove, strelci su bili Marej u 15. minutu za domaće i Vardi sa bele tačke u 79. minutu za ‘lisice’. Ekipa Žozea Mutinja mučila se danas da na svom terenu savlada Kristal Palas, i u tome na kraju nije uspela. Utakmica na ‘Old Trafordu’ okončana je bez golova, a tim našeg Luke Milivojevića stigao je do važnog boda.

Liverpul i Mančester Siti nastavili su da ‘melju’ svoje rivale, ali i borbu za lidersku poziciju. Ekipa Jirgena Klopa slavila je sa tri pogotka u drugom poluvremenu na gostovanju Votfort. Strelci su bili Salah u 67. minutu, Aleksander – Arnold u 76., te Roberto Firminio u 89. minutu igre. Siti je bio još ubedljiviji protiv ‘čekićara’, takođe na gostovanju. Sane je bio igrač ove utakmice sa dva pogotka i asistencijom, a pored njega po gol su zabeležili Silva i Sterling.

Ekipa Evrtona ‘minimalcem’ na svom terenu savladale je Kardif, a pobedonosni gol bio je delo Sigurdsona u 59. minut igre.

Premijer liga, 13. kolo:

Subota

Mančester junajted – Kristal Palas 0:0

Votford – Liverpul 0:3 (0:0)
(Salah 67, Aleksandar Arnold 76, Firmino 89)

Brajton – Lester 1:1 (1:0)
(Marej 15 – Vardi 79pen)

Everton – Kardif 1:0 (0:0)
(Sigurdson 59)

Fulam – Sautempton 3:2 (1:1)
(Mitrović 33, 63, Širle 43 – Armstrong 18, 53)

Vest Hem – Mančester Siti 0:4 (0:3)
(Silva 11, Sterling 19, Sane 34, 90)

18.30 Totenhem – Čelsi

Nedelja

14.30 Bornmut – Arsenal
17.00 Vulverhemtpon – Hadersfild

Ponedeljak

21.00 Barnli – Njukasl

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter