0
Fudbal

FOTO: PRINSCREEN

NOVO POMERANJE: Predsednik države insistira da se igra, ludilo ne sme dočekati Trampa, Putina i Merkelovu, lekari rekli svoje!

Objavljeno: 24.11.18 u 22:10

Haos u Buenos Ajresu i dalje traje, a po poslednjim informacijama stiglo je do novog pomeranja, ipak za sada igra se večeras.

Meč je trebalo da počne u 21 čas po našem vremenu, ali je odložen zbog napada domaćih navijača na autobus sa fudbalerima Boke Juniors. Termin je pomeren za 22 časa, ali utakmica nije počela, jer je došlo do novog pomeranja.

Tačnije KONMEBOL je utakmicu sada pomerio za 23.15, a bilo je najava i da se neće odigrati danas. Ipak, predsednik Argentine Maurisio Makri tražio je da se utakmica odigra večeras kako ceo ovaj haos ne bi dočekao lidere ‘G20’ koji se od utorka održava u Buenos Ajresu. U prestonicu Argenitne tada dolaze najveći svetski lideri predvođeni Vladimirom Putinom, Donaldom Trampom i Angelom Merkel.

Potom su lekari obišli fudbalere Boke Juniors i konstatovali da su spremni za utakmicu. Za sada start je u 23.15, mada…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter