0
Fudbal

FOTO: Printscreen

NE IGRA SE: Boka nije htela na teren, pogledajte pucanje stakla snimljeno iz autobusa, Infantino ‘ucenjivao’ goste! (VIDEO)

Objavljeno: 24.11.18 u 23:50

Vesti iz Buenos Ajresa stizale su iz sata u sat, a na kraju doneta je odluka, revanš meč finala Kopa Libertadores se odlaže.

Igraće se, pa neće, pa pomeranje i na kraju presekli su fudbaleri Boke Juniors. Napadnuti gosti odbili su da izađu na teren, a CONMEBOL je odlučio da se utakmica na ‘Monumentalu’ odigra u nedelju od 21 čas.

U jednom trenutku pojavila se informacija da će utakmica biti odigrana, jer je čak i prvi čovek FIFA Đani Infantino tražio da fudbaleri Boke izađu na teren u sastavu na koji mogu da računaju inače će biti diskavlifikovani. To se na svu sreću nije dogodilo, jer bi uništilo spektakl, a da gosti nisu u stanju da igraju potvrđuju snimci iz Bokine svlačionice.

 

Takođe, pojavio se i snimak napada na fudbalere Boke iz autobusa. Na njemu se vidi kako gostujući fudbaleri pevaju, a onda se čuje pucanje stakala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter