5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MUKE MILOJEVIĆA: Zvezda bez ‘pola tima’ u Nišu, Nenad Milijaš starter!

Objavljeno: 24.11.18 u 10:43

Povrede su okovale takmičarski pogon šampiona Srbije, a mnogi aduti moraju da preskoče ‘Čair’ među kojima su još Marin i Ebisilio.

Od kukanja nema vajde, a pored odsustva nekolicine igrača Crvena zvezda večeras od 19 časova dolazi u Niš po tri boda.

Na talonunu u derbiju kola je Radnički silno motivisan predvođen bivšim trenerom Beograđana Nenadom Lalatovićem, koji će pokušati da zaustavi pohod crveno-belih. Kako saznaje HotSport pored ranije povređenih Stojković, Savića, Jovančića, Pavkova i Boaćija, lista je produžena, a njoj se sada nalazi i Ebisilio, kao i Jovičić koji ima probleme.

Pošto u sredu sledi bitan meč u Napulju, a poznato je da na ‘Čairu’ teren nije baš idealan verovatno će biti čuvan Marin. Do sada se pokazalo da je trener Vladan Milojević dobro kombinovao, ali novonastala situacija da nema ‘pola tima’ tera ga na oprez i da dobro izvaga koji igrači sa manjom minutažom mogu dobro da odrade posao. Na gol se vraća Borjan i bitni aduti za ekipu Degenek i Ben. U prvom meču krajem jula lider je slavio na stadionu ‘Rajko Mitić’ rezultatom 2:0.

Projektovan sastav: Borjan – Gobeljić, Degenek, Babić, Rodić – Krstičić, Milijaš, Srnić, Simić, Ben – Stojiljković.

0
0

5 Komentara

  1. Napisati da je Zvezda hendikepirana jer nije spreman Ebesilio, je ravna senzaciji da su Marsovci posetili Marakanu! Kad je Ebesilio toliko bitan za Zvezdu, zašto tog „velemajstora“, koji je iz kiparske lige, stigao bez obeštećenja, nisu stavili u tim protiv Liverpula! Ebesilio je igrač brzine puža, sličan Milijašu, koji u toku utakmice ne pretrči više od 300 m, a uz to je totalno neborben!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter