2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IVICA TONČEV ZA HS: Za Zvezdu se pripremamo kao da je finale Lige šampiona!

Objavljeno: 24.11.18 u 09:42

Fudbalska groznica trese Niš. Na Čairu se danas igra derbi Superlige Srbije, duel dva najbolja tima na tabeli Superlige privlači veliku pažnju javnosti i bez sumnje prava fudbalska poslastica očekuje nas na Čairu.

Utakmica Radnički – Crvena zvezda zakazana je za 19 časova, prodaja ulaznica ide odlično i na tribinama se očekuje veliki broj navijača koji će pružiti podršku svojim timovima. Predsednik Radničkog sa zamrznutom funkcijom Ivica Tončev ne krije zadovoljstvo zbog činjenice da Radnički ovaj meč dočekuje na drugom mestu.

– Radnički je veliki klub i to pozicija na tabeli pokazuje. Derbi u Srbiji je uvek bio između Zvede i Partizana, a mi smo ove sezone razdvojili te klubove. Već dugo ističem da se fudbal u Srbiji ne igra samo u Beogradu, a ove sezone pokazali smo da to nisu prazne reči. Igra se dobar fudbal na jugu Srbije, a to me veoma raduje, počeo je Ivica Tončev.

Prvi čovek Radničkog očekuje fer i korektnu utakmicu, a nada se da će pobediti fudbal.

– Mi se za ovu utakmicu pripremamo kao da je finale Lige šampiona. Prepoznajemo trenutni momenat kao priliku da se jasno zacementiramo na drugoj poziciji. Pozivam navijače da ispune stadion Čair i velikom podrškom sa tribina pomognu nam da ostvarimo svoj cilj, a to je pobeda, kaže Ivica Tončev za Hotsport

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter