0
Evropske lige

FOTO: FULHAMFC

DA RANIJERI VIDI ČIME RASPOLAŽE: Mitar ponovo trese mreže, volej za vođstvo Fulama (VIDEO)

Objavljeno: 24.11.18 u 17:24

Napadač reprezentacije Srbije postigao je dva gola za Fulam, koji je u sklopu 13. kola Premijer lige, na svom stadionu dočekao Sautempton.

Ovo je ujedno i Mitrovićev peti, odnosno šesti pogodak u sezoni.

Gosti su na ovom meču poveli golom Armstronga, a izjednačenje ekipi iz Londona doneo je upravo nekadašnji napadač Partizana u 33. minutu igre. Nakon što je Srbin sjajno ogirao loptu na sredini terena, ona je posle nekoliko dodavanja završila kod Le Maršana, koji je uputio centaršut, a ovaj je ‘pogodio’ Mitrovića, koji se nalazio na pet metara od gola, te zatresao mrežu gostiju.

Treći gol Fulama na ovoj utakmici, ponovo je bio delo Aleksandra Mitrovića. Nakon što je Sesenjon odgirao glavom u 63. minutu igre, lopta je stigla do Mitrovića koji je volej udarcem savladao golmana gostiju i doneo novu prednost svom timu.

Ovo je četvrti vezani pogodak Mitrovića, ako se računaju i mečevi koje je igrao za reprezentaciju u Ligi nacija. On je zatresao mrežu protiv Crne Gore, na stadionu ‘Rajko Mitić’, ali i protiv Litvanije u Humskoj. Pre toga poslednji gol u Premijer ligi on je postigao 22. septembra protiv Votforda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter