0
Evropske lige

BUNDESLIGA: Bajern do boda protiv Forune, Ajntraht prati Dortmund – novi sjajan potez Luke Jovića (VIDEO)

Objavljeno: 24.11.18 u 17:55

Ekipa Ajntrahta nastavila je sa odličnim partijama i zabeležila je novu pobedu protiv Augzburga.

Isto to učinila je i Borusija iz Dortmunda, ali nakon preokreta, dok je minhenski Bajern podelio bodove sa Fortunom iz Dizeldorfa.

Ekipa iz Frankfurta od samog starta ove utakmice pokazala je da želi sav plen da osvoji danas. Do vođstva dolaze veoma rano, već u prvom minutu meča mrežu je zatresao De Guzman. Rezultat se do kraja prvog dela nije menjao, a drugo poluvreme gosti otvaraju identično kao i prvo. Nakon dva minuta igre, kao ‘brzi voz’ je srpski napadač Luka Jović pretrčao svog čuvara, a onda uputio odličan pas Sebastijanu Haleru, kojem nije bilo teško da zatrese mrežu, a lep potez možete videti OVDE.

Sredinom drugog poluvremena novi gol za goste na asistenciju Da Koste postigao je Ante Rebić u 68. minutu igre. Počasnim pogotkom za ekipu Augzburga konačan rezultat ovog meča postavio je golom Kordova u poslednjim minutima.

Ekipa Borusije iz Dortmunda zabeležila je novi trijumf, te suvereno drži lidersku poziciju na tabeli. Oni su danas savladali u gostima Majnc. Do vođstva ‘žuti’ dolaze golom Paka Alkasera u 66. minutu igre. Nakon četiri minuta domaća ekipa stigla je do izjednačenja, ali konačan rezultat meča postavlja Lukas Pišček u 76. minutu igre.

Ekipa Bajerna iz Minhena dva puta je vodila protiv Fortune iz Dizeldorfa, koja se bori za opstanak, ali ipak nije uspela da zabeleži trijumf. Šule i Miler sa dva gola sredinom prvog dela donose prednost Bajernu, koju krajem prvih 45 minuta smanjuje Lukebakio. Miler u 58. minutu igre postiže novi gol za domaći tim, ali isti igrač za Fortunu postiže još dva pogotka do kraja i donosi joj veoma važan bod.

Srpski interancionalac, Marko Grujić, nakon povrede koju je imao i oporavka, odigrao je svih 90 minuta u remiju Herte i Hofenhajma.

Bundesliga, 12. kolo

Petak
Leverkuzen – Štutgart 2:0 (0:0)
(Foland 76, 83)

Subota
Augsburg – Ajntraht 1:3 (0:1)
(Kordova 90 – De Guzman 1, Haler 47, Rebić 68)

Bajern – Fortuna (D) 3:3 (2:1)
(Šule 17, Miler 20, 58 – Lukebakio 44, 78, 90+3)

Herta – Hofenhajm 3:3 (1:2)
(Ibišević 12, Leki 71, Lazaro 87 – Demirbaj 1, Kramarić 10, Bičakčić 55)

Majnc – Borusija (D) 1:2 (0:0)
(Robin 70 – Alkaser 66, Pišček 76)

Volfsburg – Lajpcig 1:0 (0:0)
(Rusilion 50)

18.30 Šalke – Nirnberg

Nedelja
15.30 Frajburg – Vedrer
18.00 Borusija (M) – Hanover

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter