7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VELIKI SKANDAL TRESE REPREZENTACIJU: Gaćinović bacio kopačke i psovao Krstajića, umešao se i Kolarov…

Objavljeno: 23.11.18 u 09:36

Mesecima iza nas fudbalska reprezentacija Srbije nalazila se ‘pod lupom’ javnosti, kako zbog Svetskog prvenstva u Rusiji, tako i zbog stvari koje nemaju mnogo veze sa stanjem na terenu.

Dosta se govorilo o odluci Luke Miliovjevića i Matije Nastasića da ne igraju za nacionalni tim dok je Krstajić selektor, a ništa manje pažnje nije privukla ni reprezentativna ‘penzija’ Vladimira Stojkovića.

Međutim, nakon svih dosadašnjih sporova u srpskom timu došlo je do novog i to između igrača Ajntrahta iz Frankfurta, Mijata Gaćinovića i selektora Mladena Krstajića, a sve zbog toga što je vezista zamenjen nakon prvog poluvrevema.

Mijat Gaćinović se, saznajemo iz pouzdanjih izvora, ljutito izuo i bacio kopačke, ali i osuo drvlje i kamenje po Mladenu Krstajiću, uverava izvor ‘Sportskog žurnala‘, koji je i došao do ovog saznanja.

Takođe ovaj izvor je dodao i to da je jedini u odbranu Krstajića stao kapiten tima Aleksandar Kolarov koji je imao šta da poruči saigraču.

– Ko si ti? Koji si trofej osvojio u karijeri da tebe ne bi smeo neko da zameni?, navodno je kazao igrač Rome.

FOTO: STARSPORT

Da su se za vreme utakmice sa Litvanijom dešavale i neke stvari van terena i onoga što smo mogli da vidimo na ‘pozornici’ stadiona u Humskoj, dokaz je i izjava sportskog direktora reprezentacije, Darka Kovačevića.

– Nisam bio na licu mesta, ali sam čuo i sve što mogu da kažem svodi se na to da je takvo ponašanje neprimereno! Svi smo na istom brodu i svi bi trebalo da stremimo ka istom cilju, a to je plasman na Evropsko prvenstvo. Svako ima pravo da bude nezadovoljan, ali interes reprezentacije je iznad svih nas. Svi mlađi igrači trebalo bi da se ugledaju na Aleksandra Kolarova i Nemanju Matića i da im bude čast što uopšte igraju u istom sastavu s njima, poručio je Kovačević za ‘Sportski žurnal‘.

FOTO: STARSPORT

Selekor Mladen Krstajić se nije oglašavao povodom ovog incidenta, kao ni mladi fudbaler.

0
0

7 Komentara

  1. Ja koliko znam mali ima dve zlatne medalje? Sta to ima Kolarov, pa Rodic je krsteniji bek od njega, makar igra defanzivu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pouzdani izvor,i koji pozdani izvori?,Krstajić je slab selektor koji zapostavlja Milivojevića,Nastića Gćinovića i druge igrače.i treba ga smeniti l Kolarovu oduzeti kapitensku traku.

    0
    0
    Odgovori
  3. Eh, Kolarov malo preteruje kad kaze da mali nista nije osvojio od trofeja. Zar taj mali nije „zlatni decko“ iz
    Novog Zelanda?!? A ti Kolarov, sta si ti osvajao???

    0
    0
    Odgovori
  4. Slusaj ti Kovacevicu,e bas si nasao na koga da se ugleda-na Kokarova,covjeka koji je jedno vrijeme unistavao reprezentativce po splavovima…i on da bude uzor…nabudjeni kapiten ciji je rejting medju igracima nula…momku je tesko pada sto ne igra citavu utakmicu i tu zelju treba njegovati,ali mu zato igraju rezervisti iz raznih liga!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter