0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

TOMOVIĆ USPEŠNO OPERISAN: Povratak na teren krajem decembra

Objavljeno: 23.11.18 u 12:16

Sprski defanzivac operisan je u Minhenu.

Srpski fudbaler i član Kjeva Nenad Tomović, imao je uspešnu hiruršku intervenciju u Minhenu. On je operisao preponu i tako je rešio problem sa povredom, pa se njegov povratak na teren očekuje za mesec dana.

Tomović je van terena već skoro 60 dana, pošto se povredio tokom duela šestog kola Serije A sa Đenovom krajem septembra. Tridesetjednogodišnji defanzivac je juče imao intervenciju u Mihenu, a očekivana rehabilitacija će trajati do druge polovine decembra.

Tomović je dobro započeo ovu sezonu, bio je starter na svih šest prvenstvenih utakmica do povrede, kao i u trijumfu u Kupu Italije nad Peskarom. Srpski fudbaler je postigao i jedan gol, na duelu sa Fiorentinom, koji je posvetio svom preminulom prijatelju i saigraču, bivšem kapitenu ’viole’, Davidu Astoriju.

Nenad Tomović je od ovog leta zvanično član Kjeva, u kome je proveo i prethodnu sezonu, kao pozajmljeni igrač Fiorentine. Defanzivac je u Italiju stigao pre devet godina u Đenovu, a u međuvremenu je nosio i dres Lećea.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter