0
Domaći fudbal

‘DESETKA’ ZA MAJSTORA: Legendarni Deko sa dresom Partizana u Humskoj (FOTO)

Objavljeno: 23.11.18 u 16:28

Petnaest godina posle čuvenog duela između Partizana i Porta u okviru Lige šampiona, čuveni Portugalac se ponovo našao u Humskoj.

Iako je prošla puna decenija i po, simpatični Anderson Luis de Souza, poznatiji kao Deko je ostao u sećanju mnogim navijačima Partizana još od kada je u dresu Porta gostovao u Humskoj u prvom kolu Lige šampiona te 2003. godine.

Kasnije te sezone je pokazao svoju klasu jer je Porto osvojio Ligu šampiona, a Deko bio dvostruki strelac u finalu protiv Monaka. Da ne pričamo o partijama u Barseloni, Čelsiju i, naravno, reprezentaciji Portugalije.

A danas se baš taj nasmejani momak vratio u Humsku i to kao gost Partizana, koji ga je darovao dresom sa njegovim brojem deset, koji je nosio kroz karijeru.

Dres su mu uručili generalni direktor Miloš Vazura i sportski direktor Ivica Iliev. Tom prilikom najavljeno je da će Deko, zajedno sa rođenim bratom Nuna Gomeša, Fernandom Gomešom biti gost crno-belih u utakmici protiv Dinama iz Vranja u nedelju od 17 časova.

FOTO: FK Partizan

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter