0
Domaći fudbal

SAJAM SPORTA: Fudbaleri Partizana posetili štand Sportskih igara mladih

Objavljeno: 23.11.18 u 17:18
I zvanično je otvoren sedmi po redu Sajam sporta, pod sloganom Put uspeha, u hali 1 Beogradskog sajma.

Preko 90 sportova predstaviće se naredna tri dana a ulaz je besplatan. Ministar Vanja Udovičić, predsednik SSS Davor Štefanek i legendarni fudbaler Dejan Stanković pozdravili su veliki broj prisutnih i otvorili Sajam sporta.
 
Veliku pažnju danas su privukli fudbaleri Partizana Armin Đerlek i Luka Cucin. Oni su bili specijalni gosti Sportskih igara mladih, Igara koje su ove godine ponovo osvojili Srbiju, u preko 20 gradova. Mladi fudbaleri Partizana su preko sat vremena pozirali obožavaocima, slikali se i potpisivali reviju SIM 2018.
 
– Letos sam prvi put prisustvovao Državnom finalu Sportskih igara mladih i oduševio sam se. Ovakve Igre zaista su sjajna stvar. Evo nas na Sajmu sporta i zaista je super ponovo videti veliki broj klinaca koji su se okupili na štandu i koji se druže – istakao je Armin Đerlek.
 
FOTO: Slobodan Đurić
 
Luka Cucin se nadovezao.
 
– Ove igre imaju dušu, pratim ih na društvenim mrežama. Velika je stvar kada deca spajaju region, upoznaju se i druže – istakao je Luka Cucin.
 
Predsednica SIM Srbije Ivana Jovanović je pozvala decu da učestvuju na Igrama sledeće sezone i nastavila:
 
– Ponosni smo sto smo po prvi put deo Sajma sporta. Ovo je prava prilika da na lep način obeležimo kraj više nego uspešne sezone Sportskih igara mladih. Prvi put smo izlagači na sajmu i veoma smo zadovoljni odzivom ljubitelja sporta. Deca imaju priliku da se upoznaju i ovom prilikom sa radom naše organizacije ali i da se druže sa velikim sampionima. Čekamo vas sa novim iznenadjenjima u za vikend – istakla je Ivana Jovanović.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter