0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

TUMBAKOVIĆ POBESNEO NA IGRAČA PARTIZANA: Tako neka se ponaša u svom klubu!

Objavljeno: 22.11.18 u 00:10

Selektor Crne Gore bio je vrlo nezadovoljan profesionalnošću igrača iz reprezentacije koju vodi, a inače fudbalera Partizana, Marka Jankovića.

Janković je Ljubišu Tumbakovića iznervirao, najviše zbog promašenog penala protiv Rumunije, ali i nedovoljnog profesionalizma, odnosno, zalaganja u dresu sa nacionalnim grbom.

– Pojedini momci moraju dobro da se zamisle. Ovde moraju da rade profesionalno, a neke stvari ako hoće da rade neka ih rade u klubovima. Razočaran sam, jer sve što se radilo dve godine srušilo se kao kula od karata – rekao je Tumbaković.

Preciznije, mislio je na Marka Jankovića iz Partizana, kome osim promašenog penala zamera i nesmotrenost uoči odlučujućeg pogotka kojim je Rumunija slavila u Podgorici.

– Nemamo mi ni samopouzdanja, ni samouverenosti. Nije samouverenost da nonšalantno izgubiš loptu, pa primimo gol, pa posle promašiš penal.. To je nedisciplina. On je mlad igrač, obično ne reagujem ovako.

– Sve se zna ko bi šta trebalo da radi, imamo odgovor za sve. Nisam video dok nije uzeo da šutira… Ali, to je manje važno, problemi su kompleksni… Najveći deo odgovornosti preuzimam na sebe, a videćemo kako će se to završiti – zaključio je Tumbaković.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter