0
Domaći fudbal

FOTO_ STARSPORT

PROLAZI KROZ PAKAO: Velika Partizanova želja je u ozbiljnim dugovima – da li je Humska njegov spas?

Objavljeno: 22.11.18 u 19:57

Bivši reprezentativac Srbije i dete Partizana, a sada igrač belgijskog Anderlehta, našao se u teškim finansijskim problemima.

Već smo prenosili nedeljama unazad da bi Ivan Obradović ove zime mogao da se vrati u Partizan, pošto je definitivno da je u Anderlehtu završio svoju ‘odiseju’.

A sada je situacija još teža, jer ne samo da je ispao iz prvog tima i da je odavno precrtan u Briselu, nego je sada upao u velike finansijske probleme.

Belgijski mediji prenose da je bivšem reprezentativnom levom beku blokiran račun zbog istrage koja se već nekoliko meseci vodi u Belgiji pod nazivom ‘Čista ruka’.

Zbog toga je Obradović morao da pozajmljuje novac od saigrača i nema sumnje da jedva čeka da napusti Anderleht, Brisel i Belgiju.

Da li je baš Humska njegov spas? Vrlo moguće, budući da se uveliko priča o njegovom povratku u Partizan, odnosno, da je velika želja sportskog sektora crno-belih.

Ukoliko ne dođe do dogovora već u januaru, u junu bi gotovo sigurno uspeli, pošto će tada postati slobodan igrač.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter