3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKVA PRIČA: Zvezda želela da napravi ‘bombu prelaznog roka’, ali je poznati evropski klub odbio jer je ‘veći’ od crveno-belih

Objavljeno: 22.11.18 u 15:00

Sve se na kraju završilo dovođenjem Erika Jirke iz redova Trnave.

Crvena zvezda je krajem prošlog leta pokušala da napravi kapitalan posao i dovede jednog od najvećih talenata istočne Evrope.

Reč je o mladom prvotimcu Dinama iz Kijeva, Mikoli Šaparenku za kog je Crvena zvezda ukrajinskom klubu poslala ponudu od 800.000 evra i 20 odsto od sledeće prodaje. Sve je to otkrio ukrajinski novinar Kiril Križanovski koji je rekao da je razlog odbijanja Dinama to što Šaparenka nije želeo da da manjem klubu od svog.

– Ptičica iz Srbije mi je šapnula da je u poslednjim danima prelaznog roka Crvena zvezda probala da kupi Šaparenka iz Dinama. Čelnici Zvezde ponudili su Dinamu 800.000 evra i 20% od naredne kupovine za Šaparenka. Dinamov menadžment je odbio tu ponudu sa argumentom da ne želi da prodaje obećavajućeg igrača timu koji je slabiji od Dinama, reči su Križanovskog.

Dinamo je Zvezdi ponudio jednogodišnju pozajmicu bez prava otkupa što je šampion Srbije odbio, i doveo Erika Jirku.

Zapratite najbolju sportsku Instagram stranicu – HOTSPORT.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter