0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JOŠ UVEK BOLI PORAZ OD ZVEZDE: Ovako trener Liverpula vidi gostovanje na Marakani dve nedelje kasnije

Objavljeno: 22.11.18 u 12:21

Fudbaleri Liverpula trenutno zauzimaju drugo mesto u Premijer ligi, dok sa Napolijem dele prvo mesto u C grupi Lige šampiona, no trener „redsa“ Jirgen Klop još uvek ne zaboravlja meč u Beogradu i poraz od Crvene zvezde.

Liverpul gostuje Votfordu, a Klop je novinarima rekao:

– Ni prošle godine u ovom momentu nismo iza sebe imali 20 dobrih utakmica. Tada smo u oktobru izgubili od Totehnema, mada smo u Ligi šampiona bili sjajni. Ipak, za utakmicu u Beogradu nema izgovora, bila je veoma loša. Ni protiv Napolija nije bila bolja. Ta dva puta smo bili loši, istina. Ali, na ostalim mečevima smo bili dobri, recimo protiv PSŽ-a. Dobro je za sad, sviđa mi se kako ide sezona, a pogotovo jer imamo mnogo prostora za napredak, rekao je Klop.

Upitan da se osvrne na to da li njegova ekipa zaslužuje kritike, odbio je da govori u tom pravcu:

– Možemo, moramo i hoćemo da napredujemo. Ali moramo da dobijamo i one utakmice između naše najbolje forme i sad. Što se kritike tiče, nemam razloga da ih kritikujem, rade dobar posao. Mnogo toga je bolje nego prošle godine, odbrana, prekidi, zreliji smo, vodimo utakmicu bolje, dodao je Klop.

Susret sa Votfordom zakazan je za subotu u 16 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter