1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

JANKOVIĆ RAZOČARAO TUMBAKOVIĆA: Neka to rade po klubovima – izgubio je loptu, primili smo gol, promašio je penal

Objavljeno: 21.11.18 u 13:22

Od najviših ambicija i plasmana u divizije B, do šansa da završe u diviziji D.

Tako je u samo par dana izgledao put reprezentacije Crne Gore.

Izabranici Ljubiše Tumbakovića su takmičenje u ovoj fazi Lige nacija završili sa porazom od Rumunije sinoć u Podgorici. Crnogorci su grupu završili sa dve pobede nad Litvanijom i jednim remijem sa Rumunijom, dok su tri puta izgubili.

Utisak na poslednji poraz dodatno pojačava promašeni jedanaesterac Marka Jankovića u 72. minutu jučerašnje utakmice, o čemu je govorio i Tumbaković.

– Pojedini momci moraju dobro da se zamisle. Ovde moraju da rade profesionalno, a neke stvari ako hoće da rade neka ih rade u klubovima. Pričaćemo… Razočaran sam, jer sve što se radilo dve godine srušilo se kao kula u karata. Nije samouverenost da nonšalantno izgubiš loptu, pa primimo gol, pa posle promašiš penal. To je nedisciplina. On je mlad igrač, obično ne reagujem tako, ali…

FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

  1. Jankovica pod hitno prodati ako ima kome.Mada ja verujem da ga nece niko.To sto je on juce uradio on to radi redovno u Partizanu.Izgubi loptu i stane.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter