0
Domaći fudbal

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda Partizanu ‘ukrala’ lovca na talente

Objavljeno: 20.11.18 u 19:46

Večiti rivali vode borbu na svakom polju, a nakon igrača na red je došao i prelazak u kadrovskoj službi iz tabora Partizana na Marakanu.

Prelasci fudbalera, trka za istim igračima je decenijama „večiti derbi“ izvan terena, a sada je na red došao i „transfer“ kada je u pitanju skauting. 

Kako HotSport saznaje, nakon što je Srđan Karić,, koji je sarađivao sa Faljijem Ramadanijem u agenciji, podneo ostavku u Partizanu usledio je prelazak na stadion „Rajko Mitić“. Sa šampionom Srbije ovaj „stručnjak za talente“ je potpisom ugovora započeo zajedničku misiju.

Karić nakon napuštanja Humske nije dugo čekao na posao, a dve strane imaju sličnu viziju kada su u upitanju mlade selekcije, sa ciljem da buduće „zvezde“ prvog tima nastave da stasavaju iza južne tribine.

Uslovi su stvoreni izgradnjom nekoliko terena, sledeći korak je internat čija izgradnja bi trebalo da usledi u bliskoj budućnosti.

Crvena zvezda želi da bude jaka na svim poljima, a u skladu sa trendovima giganata iz Evrope u rad skauting službe uključeni su doskorašnji prvotimci, Dušan Anđelković i Aleksandar Luković, koji su već odradili nekoliko „snimanja“ za prvi tim.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter