0
Evropske lige

FOTO: Herrelandsholdet

ERIKSEN: Ne verujte svemu što pročitate

Objavljeno: 20.11.18 u 18:43

Kristijan Eriksen je tokom prethodnih par sezona izrastao u pravog nosioca igre Totenhema, ali su glasine o rastanku danskog internacionalca i „pevaca“ sve glasnije.

Eriksenu ugovor po kom prima 70.000 funti nedeljno ističe za godinu i po dana, i očekivano je da uskoro usledi razgovor na temu produžetka saradnje, ali do njega u ovom momentu nije izvesno kada će doći.

Svoju šansu da zgrabe sjajnog vezistu čekaju Juventus, Barselona i Real Madrid, mada je sam Eriksen istakao da ne bi trebalo verovati svemu što se nađe u novinama:

– Ima tako mnogo priča… Ne verujte im. Bar ne iz perspektive onoga što ja znam, rekao je Danac nakon remija sa Republikom Irskom u okviru Lige Nacija.

Ove sezone odigrao je tek devet mečeva u Premijer ligi i tri u Ligi šampiona, i postigao je jedan gol uz dve asistencije.

Poslednji navodi kažu da je Real Madrid spreman da za njega i Markusa Rašforda iz Mančester Junajteda izdvoji 90 miliona funti.

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter