0
Fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

DEGENEK ISPRATIO KEJHILA: Legendarni Australijanac odigrao poslednji meč za nacionalni tim (VIDEO)

Objavljeno: 20.11.18 u 14:21

Jedan od najprepoznatljivijih reprezentativaca Australije, Tim Kejhil oidigrao je poslednju utakmicu za svoj nacionalni tim.

Australija je savladala sa 2:0 Liban u prijateljskom duelu, a na terenu je od prvog minuta bio i defanzivac Crvene zvezde Miloš Degenek.

Oko 35 hiljada navijača na stadionu ‘Australija’ u Sidneju ustalo je u 82. minutu igre kada je na teren ušao Kejhil. On je za 14 godina koliko je nosio dres reprezentacije odigrao 108 utakmica, a više puta od njega samo je golman Mark Švarcer nosio dres reprezentacije, 109.

Nakon meča igrači su napravili ‘špalir’ i aplauzom pozdravili sada već bivšeg kapitena. Četrdesetdevetogodišnji fudbaler je karijeru započeo u Milvolu, a nastupao je i za Everton, Njujork, Šangaj, Hangdžou i Melburn, a od ove sezone nosi dres Džemšedpura iz Indije.

Sinoć je na terenu svih 90 minuta proveo i štoper crveno-belih Miloš Degenek, koji je u planovima novog selektora te zemlje, Grema Arnolda, koji ima zadatak da sa ovom selekcijom odbrani titulu Kupa Azije, koji će se u januaru igrati u UAE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter