0
Fudbal

FOTO: Dalymotion/Printscreen

LIGA NACIJA: Šok u Gelzenkirhenu – Nemačka vodila sa 2:0, Holandija u 91. minutu rasplakala Francuze (VIDEO)

Objavljeno: 19.11.18 u 22:45

U odlučujućem meču prve grupe ‘A’ Lige nacija Holandija je kao gost u nadoknadi vremena stigla do boda protiv Nemaca 2:2 (0:2) i plasirala se na F-4.

‘Lalama’ je bio dovoljan bod u Gelzenkirhenu kako bi se našle na F-4 ‘A’ Lige nacija ispred prvaka sveta Francuske i šampiona planete iz 2014. godine Nemačke. U tome je i uspela na fantastičan način, junak zemlje ‘vetrenjača’ bio je Van Dajk koji je pogodio u 91. minutu.

Prva bolja akcija bila je gol za Nemce, Gnabri je upsolio Vernera, a napadač Lajpciga je sa velike udaljenosti fantastično matirao Silesena. Još se Holandija nije oporavila od prvog gola kada je u 20. minutu Kros uposlio Sanea, ovaj nešto lošije primio loptu, ali je preciznim udarcem sa ivice šesnaesterca pogodio mrežu. Nemačka je u 40. minutu mogla i do trećeg gola ali je Gnabri šutirao glavom pored gola.

Nemačka je dominirala i u drugom poluvremenu, stvarala je šanse, a pravo je čudo kako u 46. minutu i 62. minutu preko Vernera nije uspela da dođe do trećeg gola. Holandija je prvu veću šansu stvorila u 78. minutu preko Depaja i ništa nije mirisalo na veliki ‘kam-bek’ ‘lala’. A, onda u 85. minutu šok, De Rum je loptu poslao do Promesa, a napadač Sevilje prelepo pogodio za 2:1. Potpuni tajac na ‘Venstil areni’ nastao je u 91. minutu kada je Van Dajk izjednačio na 2:2 i poslao Holandiju na fajnal-for.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter