0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

FLEŠ SA ‘OSTRVA’: Legendarni trener gledao Srbiju protiv Crne Gore zbog Mitrovića

Objavljeno: 19.11.18 u 20:15

Fulam je smenio Slavišu Jokanovića zbog slabih rezultata, a srpski napadač Aleksandar Mitrović moraće da se nametne novom menadžeru.

Legendarni Klaudio Ranijeri preuzeo je crno-bele u želji da ih spasi od povratka u Čempionšip. Da u tome uspe jedan od glavnih igrača biće mu srpski napadač Aleksandar Mitrović. Zbog toga je Italijan gledao meč Srbije protiv Crne Gore.

– Za mene, Mitrović je fantastičan napadač! Fantastičan! Njemu su samo potrebne dobre lopte i mi ćemo morati da se potrudimo da mu ih dodamo, da bi on postizao golove. Gledao sam Mitrovića u reprezentaciji, gledao sam i kako je postigao mnogo golova u prethodnom periodu i on je za nas veoma, veoma važan. Fantastičan je, očekujem mnogo velikih stvari od njega. Sad moram da biram tim, da pronađem Mitroviću pravog partnera u napadu. Ne samo njemu, naravno, moram da se odlučim za prvih 11 – rekao je Ranijeri.

Italijanski stručnjak će na klupi Fulama debitovati u subotu kada na ‘Kriven Kotidž’ doći Sautempton.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter