5
Fudbal

EVO ZAŠTO GA OBOŽAVAJU U DOMOVINI: Evrogol Bena bacio i komentatore i navijače u trans! (VIDEO)

Objavljeno: 18.11.18 u 09:51

Zvezdi je sa dva gola doneo plasman u Ligu šampiona, a sada bi El Fardu Ben mogao svom nacionalnom timu mogao da donese prvi i istorijski plasman na Afrički kup nacija.

Igra sjajno u Crvenoj zvezdi, ali i u dresu Komorskih ostrva. Mohamed El Fardu Ben je svoju seriju golova nastavio i u kvalifikacijama za Afrički kup nacija, gde je juče golom doprineo pobedi svoje reprezentacije nad Malavijem rezultatom 2:1.

Postigao je evrogol iz slobodnog udarca i tako doneo euforiju među navijače, ali i komentatore ovog prenosa. Pogledajte taj momenat na 5:40 priloženog snimka:

(Izvor: youtube / Casm FM Moroni Mtsangani Sourour)

Ben je sada treći strelac u kvalifikacijama, sa pet pogodaka na isto toliko odigranih mečeva. Komorima bi pobeda na gostovanju Kamerunu, što neće biti lako, mogla da donese plasman na Afrički kup nacija, prvi u istoriji te zemlje.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

5 Komentara

  1. Najbolje plasirana afrička selekcija je Senegal, koji se nalazi na 28. mestu FIFA Coca Cola Word Ranking liste (www.fifa.com). Komori , za koje igra Ben, su na 142. mestu, Malavi kojega su Komori pobedili je na 119. mestu a Kamerun, gde Komori treba da gostuju je na 50. mestu! U tim afričkim okvirima, to je kao da Brazil igra sa Albanijom! Uostalom, koliko je Ben dobar igrač, najbolje su pokazale utakmice Zvezde u LŠ! Prema tome nemojte ga hvaliti u prazno, svi smo videli koliko Ben može!

    0
    0
    Odgovori
      • Druže „Realan“, ja navijam za Zvezdu, ali sam protiv ovih limitiranih stranaca koje forsiraju na uštrb naših domaćih igrača, koji su za njih izmislili fudbal! Zbog ovog 31-nogodišnjeg rezerviste iz Olimpijakosa, šansu ne dobijaju Jevtović, Simić samo na kašičicu, Stojiljković i Joveljić! Šta je Ben uradio u LŠ?! Apsolutno ništa! Na svakoj utakmici u grupnoj fazi LŠ, je bio među najslabijim igračima Zvezde! Pošto ne verujem u fudbalske mogućnosti Bena, ne verujem da on može postići gol protiv Partizana, osim iz penala! Ali, što se rezultata tiče da Bog da Zvezda pobedila sa 10:0!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter