0
Fudbal

KO O ČEMU: Dalić pred Engleze pričao o Vukovaru!

Objavljeno: 17.11.18 u 14:30

Fudbalska reprezentacija Hrvatske bi trijumfom u Londonu mogla da se plasira na fajnal-for ‘A’ Lige nacija, a samim tim i izbegne ispadanje iz ‘elite’.

Meč se igra u nedelju od 15 časova na ‘Vembliju’, a selektor ‘vatrenih’ je odlučio da umesto o fudbalu malo priča o politici. Opet pomene rat koji je završen pre više od 20 godina.

– Idemo na „Vembli“ da uživamo. Tri boda protiv Španije su nam važna, jer možemo da ostanemo u Diviziji A Lige nacija. Idemo sad da probamo da pobedimo Engleze i uzmemo prvo mesto. Motiv je Vukovar, jer je „kolona sećanja“ istog dana kad i utakmica. Nećemo biti u Vukovaru, ali ćemo pokušati da damo doprinos – istakao je Zlatko Dalić.

Fudbalska reprezentacija Hrvatske uspela je pre dva dana da savlada Španiju na ‘Maksimiru’ 3:2 i tako ostane u igri za fajnal-for ‘A’ Lige nacija. U ovoj grupi Španija je prva sa šest bodova i završila je takmičenje po grupama, dok Englezi i Hrvati imaju po četiri poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter