0
Fudbal

FOTO: Fudbalski savez Crne Gore

STEFAN MUGOŠA ZA HS: Očekujem da ćemo biti dočekani kao Srbija u Podgorici – ovo će biti meč sa puno borbe

Objavljeno: 16.11.18 u 13:41

Fudbalska reprezentacija Crne Gore danas je doputovala u prestonicu naše zemlje, gde će u subotu biti odigran duel petog kola Lige nacija.

Srbija je sa 2:0 slavila u Podgorici, a ‘hrabri sokolovi’ u Beograd dolaze da se revanširaju i osvojene važne bodove pred poslednje kolo.

Najveću opasnost po gol naše selekcije predstavljaće napadač Inčon Junajteda, Stefan Mugoša, koji u poslednje vreme ne prestaje da ‘rešeta’ mreže. Rođeni Podgoričanin nakon što je napustio Nemačku i preselio se u Južnu Koreju počeo je da pruža odlične partije, a sada se nalazi u životnoj formi.

– Očekujem jednu pravu takmičarsku utakmicu sa puno borbe pre svega, veliki je ulog i sigurno da će biti zanimljiva utakmica, počeo je priču za naš portal Stefan Mugoša.

Momak koji je na poslednjoj utakmici protiv Litvanije bio dvostruki strelac smatra da to što u sastavu nema pojedinih igrača nije veliki hendikep za tim Ljubiše Tumbakovića.

– Nedostaju nam važni igrači, ali to nije problem jer je ovo reprezentacija i igraju najbolji. Žao nam je što ti momci nisu sa nama. Svi znamo o kakvim igračima se radi i značili bi nam sigurno, ali šta je tu je. Više se ne osvrćemo na to, nego želimo da se fokusiramo samo na utakmicu.

FOTO: Fudbalski savez Crne Gore

U Podgorici je bila prava prijateljska atmosfera, pa napadač crnogorske selekcije smatra da će tako biti i u Beogradu.

– Očekujem da će nas primiti kao što smo mi njih dočekali, onako domaćinski, kako i dolikuje. Ne vidim zašto ne bi bilo tako, zaključio je razgovor za HotSport, Stefan Mugoša.

Utakmica na stadionu ‘Rajko Mitić’ zakazana je za subotu sa početkom od 15 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter