0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Evroliga, Liga nacija, Đoković protiv Čilića i vaterpolo ‘večiti’ derbi

Objavljeno: 16.11.18 u 08:50

Pored toga što su klubovi ‘na pauzi’, pred nama je nekoliko veoma znimljiv reprezentativnih duela.

U prvom planu su utakmica Lige nacija, ali i Evrolige i teniskog turnira u Londonu.

Televizija Sport klub za danas je pripremila nekoliko prenosa sa Završnog mastersa.  Od 13 i 15 časova na prvom kanalu možete pratiti duele dublova, a od 21 na teren će najbolji srpski teniser Novak Đoković, dok će mu rival biti Čilić, prenos je na drugom programu ove televizije.

Pored tenisa, od 21 na prvom kanalu je prenos Lige nacije između Holandije i Frnacuske, a od 18.30 na trećem kanalu je meč Evrolige između Efesa i Panatinaikosa, dok na istom ovom kanalu možete od 9 časova, pa do 15 pratiti Moto GP trening iz Valensije.

Televizija Arena sport za danas je pripremila nekoliko prenosa fudbalskih utakmica. Od 17 sati na programu je duel kvalifikacija za Afrički kup nacija između Egipta i Tunisa, a od 21 prijetljski duel između Brazila i Urugvaja na prvom kanalu ove televizije.

Na drugom programu Arene od 18 sati možete pratiti duel KLS lige između Mladosi i OKK Beograda, a u nastavku programa od 20 časova meč 8. kola ABA lige između Igokee i Petrol Olimpije, oba prenosa su na drugom programu ove televizije. Od 20.15 časova pred nama je novi vaterpolo ‘večiti’ derbi između Partizana i Crvene zvezde, a prenos je na trećem kanalu ove televizije.

Evo i konpletnog TV programa:

FOTO: PRINTSCREEN
FOTO: PRINTSCREEN

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter