1
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

LOVREN EKSPLODIRAO: Štoper Liverpula izvređao Špance i Ramosa – vi ste obične… (VIDEO)

Objavljeno: 16.11.18 u 09:36

Štoper hrvatske reprezentacije poznat je po svojim ‘biserima’, a sinoć je vruće glave nakon pobede napravio novi.

Štoper Liverpula je nakon pobede njegove selekcije nad Španijom,  izgovorio možda nešto što nije trebalo.

Napravili su ‘vatreni’ sinoć pravi podvig, te dokazali da se vraćaju u formu, međutim defanzivac te selekcija nastavio je čarke sa štoperom Real Madrida, Serhijom Ramosom. Lovren je preko video snimka koji je emitovao uživo na Instagramu nastavio prozvike koje traju već nekoliko sedmica. Sve je krenulo kada je on izjavio da štoper madridskog velikana greši više od njega, ali da mu to niko ne zamera, na šta je Ramos odgovorio pitanjem da li su takvim komentari posledica frustracija i da će svakog postaviti na svoje mesto.

Nakon što je Hrvatska sinoć savladala ‘crvenu furiju’, Lovren je osteio potrebu da ovaj trijumf proslavi, a u tomei pretera.

– Tri dva. Pa, ti pričaj majstore na konferenciji. Majstoreee. To su pi… obične. Samo ovo vredi, ova tu strana, kazao je Lovren pokazivajući na hrvatski grb.

Nakon utakmice, štoper Liverpula nastavio je u istom ritmu.

– Drago mi je da smo pobedili, pogotovo golom u poslednjim trenucima. Pokazali smo veća j… nego oni. Nekulturni su na terenu, a moraš pokazati fer-plej. Oni to nisu učinili i zato im se vratilo. Mi smo ih pozdravili kad smo izgbuili 0:6, pokazali da smo fer plejekipa. Kod njih je samo jedan igrač, Alvaro Morata, čestitao. Sa ostalima nemam baš pozitivna iskustva. Nisam nikad doživio ništa slično, zato mi je ovo i draže. Očigledno Španci smatraju da su veći od nas, ali nisu.

Na kraju on se osvrnuo na atmosferu, te na činjenicu da sradion ‘Maksimir’ nije rekonstruisan do kraja.

– Sećanja su mi se vratila kad sam video krcati Maksimir, valjda će nam jednom izgraditi ovaj stadion, kako pričaju. Ako to sad ne naprave, neka uzmu lopatu u ruke i iskopaju sebi neki grob, kazao je on.

Hrvatska je od Španije bila poražena rezultatom 0:6, da bi im se sinoć ‘vatreni’ revanširali i slavili sa 3:2.

0
0

1 Komentara

  1. Meni su igraci koji kazu sta misle uvek bili gotivni. Uostalom, za sve je manje vise u pravu. Trebas biti veliki i kad izgubis a Spanci to nikad nisu znali.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter