0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

DA LI JE ON NOVI VIDIĆ: Murinjo želi da dovede srpskog štopera

Objavljeno: 16.11.18 u 13:14

Menadžer ‘crvenih đavola’ uveliko planira dovođenje novih igrača, kako bi već u januaru pojačao svoju ekipu pred nastavak šampionata.

On je kao prve na listi naveo kapitena Atletika iz Madrida Dijega Godina i štopera Intera Milana Škrinijara, a  pored njih dvojice tu je i srpski štoper.

Portugalski stručnjak je odlučio da dovođenjem novih igrača podigne svoj tima, jer nje zadovoljan trenutnom formom, pa je krenuo u potragu za pojačanjim. Izmađu ostalih on je pratio i Tobi Aldervirelda i Gerija Kejhila, a na listi želja nalazi se i štoper Fjorentine Nikola Milenković, kog je upravo Murinjo uživo gledao pre mesec dana na duelu Crne Gore i Srbije u Podgorici.

Trener Mančestera rešen je da potpuno renovira liniju ispred golmana De Hee, jer je njegova ekipa na samo tri utakmice u šampioantu šačuvala mrežu. Dovođenje pojedinih igrača biće realizovano u januaru, a komletan remont tima očekuje se na leto.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter