0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Proleter v Crvena Zvezda Novi Sad, 01.11.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ZORAN POPOVIĆ: Svaki dan je novo dokazivanje

Objavljeno: 15.11.18 u 17:38

Nakon tri dana zasluženog odmora, prvotimci Crvene zvezde vratili su se radu.

Golman Zoran Popović istakao je da očekuje da njegova ekipa i posle pauze nastavi sa odličnim igrama.

– Ostalo je još mesec dana do kraja polusezone. Sigurno nam je jako prijala pauza koja je sada već za nama. Imamo dosta povređenih igrača i njima je najviše značilo da se odmore. Već smo pokazali da smo potpuno spremni, sada samo polako održavamo formu kako bismo sezonu priveli kraju na najbolji mogući način. Imamo cilj da ostanemo neporaženi u prvenstvu i naravno, ako Bog da, da upišemo još trijumfa u Ligi šampiona – rekao je Popović.

Fudbaleri Crvene zvezde vraćaju se na teren već naredne srede, kada ih od 15 časova na stadionu „Rajko Mitić“ očekuje susret sa ekipom TSC-a u okviru osmine finala Kupa Srbije.

– Igramo na Marakani, znamo da nam je cilj, kao i pred svaku utakmicu, pobeda. Želimo da osvojimo Kup, od Zvezde se uvek očekuje najviše. Možda nešto manje poznajemo narednog protivnika, ali čim su stigli do ovog nivoa takmičenja poseduju kvalitet i imaju dobare igrače. Sigurno nam neće biti lako, ali imaćemo podršku sa tribina i daćemo sve od sebe da ostvarimo trijumf.

I dalje se, naravno, priča o fenomenalnoj pobedi crveno-belih nad Liverpulom u Ligi šampiona.

– Sigurno će nas ta pobeda nositi i ljudi će to pamtiti, ali voleo bih da se što pre desi neka nova i da se onda o njoj još više priča. Voleo bih da to ovde postane normalno. Zvezda ima fantastičnu ekipu. Svaki igrač koji je u timu ima izuzetan kvalitet, stručni štab je na slatkim mukama kada bira sastav za utakmicu. I kada sam došao ovde rekao sam da je snaga tima u tome što svi mi znamo šta je Zvezda. Ona je prioritet, ona zahteva ogroman trud i rad, odricanje. Ovde se gleda svaki trening, svaka utakmica, uvek ste pod budnim okom i to vas motiviše da budete još bolji. Svaki dan u Zvezdi je novo dokazivanje.

Treninzi golmana su uvek interesantni, jer tokom rada koriste različite rekvizite.

– Sve to je kreacija našeg trenera golmana Dušana Gašića, sve zasluge idu njemu. Zaista su nam interesantni treninzi i mnogo nam pomažu vežbe sa rekvizitima. Zaista Gašić ulaže veliki napor u pripremu svakog treninga, a mi se trudimo da mu se za sve to zahvalimo na terenu – zaključio je Popović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter